Distributie

BOEP is de perfecte distributiepartner voor muzieklabels en artiesten. BOEP is een betrouwbaar platform om op een efficiënte manier jouw muziek te leveren aan diverse digitale muziek portals.

Jij als label kunt jouw muziek aanbieden bij BOEP, die het weer door zet naar alle aangesloten portals.
De consument krijgt de mogelijkheid jouw muziek te downloaden of te streamen.

Heb je interesse om jouw muziek digitaal (online) te verkopen/aan te bieden via BOEP.nl, dan is onze werkwijze als volgt:

  1. Stuur een e-mail met daarin de adresgegevens naar info@boep.nl .
  2. Wij sturen je dan vrijblijvend een concept distributie overeenkomst.
  3. Na ondertekening ontvang je per omgaande een persoonlijke logincode & uitgebreide handleiding zodat de content in het systeem kan worden ingevoerd.
  4. Binnen het content management systeem kun je jouw eigen labelcopies invoeren en geluidsbestanden uploaden (via FTP). Is een labelcopy helemaal compleet (geluidsbestanden, albumhoes en alle benodigde informatie) dan zal jouw muziek door de bij BOEP aangesloten muziekwinkels worden opgehaald en in hun database/sellingpoint worden opgenomen.
  5. Binnen het besloten deel van de BOEP website vind je ook de verkoopstatistieken van jouw materiaal, met onder meer rapportages per verkoopkanaal, per artiest, et cetera zodat je realtime grotendeels jouw eigen verkopen kan zien.
  6. Via ‘Log hier in’ op www.BOEP.nl kun je gemakkelijk inloggen in het besloten gedeelte.

 

Vraag NU een vrijblijvende overeenkomst aan!